Hassailt 2023 afgesloten met vrijwilligersavond

30-10-2023


Het bestuur kan terugkijken op een zeer geslaagde editie van Hassailt afgelopen zomer.
Dit was nooit mogelijk geweest zonder alle helpende handen van een grote groep vrijwilligers. Veel verschillende taken werden er door hen vervuld en samen werd er van Hassailt een groot succes gemaakt. Om hen hier voor te bedanken werd er een vrijwilligersavond georganiseerd in de kantine van Sporthal Anna van der Breggen. Onder het genot van een drankje en een goed verzorgde barbecue was er een gezellige avond voor alle vrijwilligers.
Deze avond was naast de afsluiting van Hassailt 2023 voor Kees van der Klocht en Bert Smit tevens de laatste avond als bestuurslid van Hassailt.
Kees opende als voorzitter de avond en sprak een woord van dank richting alle vrijwilligers. Meerdere keren heeft Kees dit jaar tijdens de vrijwilligersvergaderingen en in de media zijn wens uitgesproken dat er nieuwe vrijwilligers zullen opstaan om het bestuur weer voltallig te maken. Kees kon deze avond bekend maken dat dit is gelukt. En droeg symbolisch de hamer over aan Rieneke Kromkamp als nieuwe voorzitter van het bestuur.
Het bestuur van Hassailt bestaat nu uit Rieneke Kromkamp, Roel Steenbergen, Jan Regeling, Jeanet Beernink en Gerrie van Leussen.
Wellicht zullen zij komende zomer al in actie moeten komen om de LVBHB te ondersteunen in de organisatie van haar jubileumtour. De LVBHB bestaat in 2024 vijftig jaar en viert dit met een vaarroute langs alle provincies. Zij zullen als laatste locatie van deze tour in het weekend van 17 augustus aanmeren in onze mooie Hanzestad.
Daarnaast wordt er natuurlijk voor een nieuwe editie van het unieke evenement al veel verder vooruit gekeken. Naast dat de mogelijkheden worden verkend met de LVBHB, zullen ook de zalmschouwen weer meegenomen worden in de plannen en wellicht de VSRP die de afgelopen editie ook in grote getale aanwezig was. En zo hoopt het bestuur over enkele jaren weer een nieuwe editie te mogen organiseren. Het nieuwe bestuur kijkt samen met enthousiasme uit naar een volgend Hassailt. Uiteraard staat het bestuur open voor ideeën of verbeteringen voor deze nieuwe editie. U kunt deze mailen naar voorzitter@hassailt.nl

NIEUWSARCHIEF

Hassailt 2023 afgesloten met vrijwilligersavond

Het bestuur kan terugkijken op een zeer geslaagde editie van Hassailt afgelopen zomer.Dit was nooit ...

Lees verder

FOTOALBUM | HASSAILT IN BEELD  

CONTACT HASSAILT